Inloggen

Bernardusschool

preview
Weekbrief 28 - 22 mei 2020
Agenda & jarigen
Jarigen    
20 mei Robby Plug 6
20 mei Tim van Haastert 7
21 mei Rosalie Kool 1/2a
22 mei Anna Slobodyan 8
23 mei  Vincent Lut 3
24 mei Eva de Witt 8
26 mei  Joelle v/d Ven 1/2a
26 mei Levi de Jong 3
26 mei  Lynn Post 5
30 mei Olivia Crooijmans 6

 

Gefeliciteerd met je verjaardag!

 

Agenda

 

   
21 - 22 mei Hemelvaart weekend (leerlingen vrij)
1 juni 2e Pinksterdag (leerlingen vrij)

 

Persconferentie 19 mei 2020

Premier Rutte heeft tijdens de persconferentie gistereavond aangegeven dat het basisonderwijs vanaf 8 juni weer volledig open mag, tenzij er in de komende weken serieuze bezwaren optreden. In de week van 1 juni wordt hier een definitief besluit over genomen. Wij zullen u hierover op de hoogte stellen. 

 

De noodopvang voor leerlingen van ouders in een vitaal beroep wordt in de huidige vorm dus verlengd tot 8 juni. Wij merken dat veel ouders opvang hebben georganiseerd. Natuurlijk begrijpen wij dat het voor ouders met een 'vitaal beroep' niet altijd mogelijk is. Wij zijn blij dat alle ouders van te voren aangegeven als ze opvang nodig hebben. 

 

Deze leerlingen zullen op het schoolplein bij de hoofdingang worden opgevangen door de onderwijsassistenten en stagiaires in het lokaal van de BSO (niet in hun eigen klaslokaal). 

 

Mocht u gebruik moeten maken van de opvang, dan kunt u dit doorgeven aan Sabine Steinebach via Schoudercom of sabine@rkbernardusschool.nl

Formatie schooljaar 2020 - 2021

Op dit moment zijn we bezig met het vormgeven van de formatie voor volgend schooljaar. Zodra we hier meer duidelijkheid over hebben, zullen wij dit communiceren via de weekbrief.  


Wel kunnen we aangegeven dat we volgend jaar starten met negen groepen. Dit betekent dat we starten met drie kleutergroepen. Hoe deze drie kleutergroepen worden vormgegeven zullen wij voor de zomervakantie communiceren naar de ouders van deze leerlingen. 

EXTERN NIEUWS
Stichting leergeld

Stichting Leergeld Leiden en Omstreken is een onafhankelijke stichting die steun verleent aan kinderen van 4 tot 18 jaar die ten gevolge van de financiële situatie in het gezin onvoldoende kunnen deelnemen aan schoolse en buitenschoolse activiteiten.

 

Onder het motto “Alle kinderen mogen meedoen!” bewerkstellingen we dat deze kinderen perspectief houden op een goede opleiding en de vaardigheden leren die nodig zijn om tot stabiele volwassenen te kunnen opgroeien.

 

Ook zorgen we ervoor dat ze kunnen deelnemen aan activiteiten die van belang zijn voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden, zoals sport, cultuur en welzijn.

 

Kijk op de website voor meer informatie https://www.leergeld.nl/leiden/doe-een-aanvraag