Inloggen

Bernardusschool

preview
Weekbrief 35 - 10 juli 2020
Jarigen & agenda
Jarigen    
10 juli Jonny Hoessein 5
10 juli Deano v. Delft 6
14 juli Oscar Vos 7
16 juli Charlotte v. Hofwegen 4
16 juli Bart v/d Drift 8
17 juli Tygo v. Leeuwen 7

 

Gefeliciteerd met je verjaardag!

 

Agenda

 

   
10 juli Doordraaimiddag
10 juli Rapport
15 juli 11.00 uur afscheid groep 8
17 juli  12.00 uur start zomervakantie
31 augustus Eerste schooldag 

 

 

Gevonden voorwerpen

De bakken met de gevonden voorwerpen zitten weer aardig vol. Neem gerust een kijkje in de bakken. Deze bakken worden op dinsdag 14 juli en donderdag 16 juli na schooltijd op het schoolplein bij de hoofdingang geplaatst.

 

Tot de zomervakantie bewaren wij de spullen. Daarna schenken wij het restant aan een goed doel. 

Schoudercom

Wanneer uw zoon/dochter de Bernardusschool na dit schooljaar verlaat, en u geen andere kinderen meer op school heeft, wordt uw account na dit schooljaar verwijderd uit Schoudercom. 

 

Mocht u nog foto's en/of informatie willen downloaden vanuit Schoudercom, dan kan dat nog tot de zomervakantie. Daarna zijn de foto's en/of informatie niet meer beschikbaar. 

 

Nieuws uit groep 4

Wat een fijne verjaardag hebben wij gehad afgelopen woensdag. Gezellige kinderen en lieve cadeautjes. We hebben huifkar gespeeld en stoelendans gedaan, Als laatste bingo gespeeld, gelukkig hadden alle kinderen een cadeautje met de bingo! Krantenmeppertje stond nog op het programma maar daar hadden we geen tijd meer voor. Dat hebben we de volgende dag toch nog maar gedaan.

 

Vrijdag krijgen de kinderen hun rapport mee naar huis, ik heb alle ouders via de Meet al gesproken maar heeft u naar aanleiding van het rapport nog vragen, kunt u altijd mailen.

Nieuws uit groep 5

De een na laatste week. Gek hoor dat we dan afscheid gaan nemen van de kinderen. Gelukkig kunnen we nog even genieten van en met de klas voordat de vakantie gaat beginnen.

 

Deze laatste weken proberen we gewoon nog de lessen van het jaar af te krijgen, maar hebben we ook wat andere leuke activiteiten op het programma. Zo hebben de kinderen afgelopen week naar de musicalliedjes van groep 8 geluisterd en hebben we een geweldig (juffen)feest in de klas gevierd. Hoe gezellig dit laatste was, is te lezen en te zien op Schoudercom.

 

Voor vrijdag staat de doordraaimiddag op het programma. De kinderen zullen dan kennismaken met hun nieuwe juffen.

 

Ook worden er deze weken door een paar kinderen presentaties gegeven n.a.v. hun Pittige Pepers project.  Zo hebben we o.a. meer geleerd over Stichting Dierenlot en Ajax. Volgende week zullen we ook de themawerkstukken van groep 6 gaan bekijken. Nog genoeg leuks dus op het programma!

Nieuws uit groep 6

Volgende week woensdag (15 juli)  vieren wij het juffenfeest. We hebben een leuk programma bedacht voor op school (en misschien nog wel even naar het parkje ). De kinderen hoeven deze dag geen eten en drinken mee te nemen. We hebben er zin in!

 

Alle rapporten zijn af en de laatste week breekt aan. Het einde van een bijzonder schooljaar komt in zicht. Voor ons gevoel heel snel. Komende week zullen we de laatste lessen afronden en ons klaar maken voor groep 7 (en de vakantie!). het is fijn als kinderen een tas bij zich hebben om spullen mee naar huis te kunnen nemen.

Nieuws uit groep 8

It’s a rap! De film is opgenomen en wordt op dit moment gemonteerd. De kinderen hebben het onwijs goed gedaan en de nodige tranen zijn (bij de juffen) gelaten. Ik ben ontzettend trots op de kinderen! Dinsdag 14 juli om 10.00 uur is de première in het Trianon in Leiden.

 

Na de film in de bioscoop, gaat groep 8 op de fiets richting Zoetermeer voor de afsluitingsactiviteit. Dit is bij AyersRock. Hier gaan wij over de hindernisbaan, vlotten bouwen en kanoën. De kinderen hebben een uitnodiging meegekregen waarop ook staat wat zij allemaal mee moeten nemen. Deze is ook terug te vinden op blog van groep 8.

 

Woensdag 15 juli is de laatste dag voor groep 8. Om 10.15 uur trakteert de groep de kinderen op iets lekkers en zeggen zij daarmee gedag tegen alle kinderen van de Bernardus. Om 11.00uur  is het uitgooien van de kinderen. Alle ouders zijn hierbij ook welkom, maar dan buiten de hekken. Houdt u rekening met de 1,5 meter afstand? Na het uitgooien krijgen de kinderen hun rapport, een afscheidscadeau van de juffen en een fotoboekje van hun tijd op de Bernardusschool. Groep 8 heeft daarna een welverdiende zomervakantie!